SmartPuller AIR+: Uuden sukupolven pintapeltioikaisulaite alipaineankkurilla

SmartPuller AIR+ edustaa uutta sukupolvea pintapeltien oikaisulaitteissa, tarjoten nykyaikaisen ja tehokkaan ratkaisun autokorjaamoille. Tämä innovatiivinen laite yhdistää alipaineankkurin ja paineilmalla toimivan lattiakiinnityksen, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen työkalun pintapeltien oikaisuun.

SmartPuller AIR+ alipaineankkuri on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi, mahdollistaen nopean ja tehokkaan työskentelyn myös pienissä tiloissa. Laitteen helppo liikuteltavuus ja portaaton vetovoiman säätö tekevät siitä sopivan ratkaisun erilaisten kolarivaurioiden korjaukseen. Lisäksi laitteen keveys ja helppo siirrettävyys tekevät siitä kätevän käyttää.

Erityisesti pieniin kolarivaurioihin suunniteltu SmartPuller AIR+ nopeuttaa auton korjaustöitä, säästäen korjaamon aikaa ja vaivaa. Laitteen alipaineankkurin tiiviste säilyy paremmin kuljetusasennossa, ja sen takaosassa ei ole häiritseviä tukiliinoja, mikä lisää käyttömukavuutta. Lisäksi laitteella on mahdollisuus korin ylärakenteiden oikaisuun.

SmartPuller AIR+ tarjoaa myös päivitysmahdollisuuden aikaisempien SmartPuller-laitteiden omistajille lisäsarjan avulla. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun autokorjaamoille, jotka haluavat päivittää olemassa olevat laitteensa.

SmartPuller AIR+ alipainevedin on investointi, joka tarjoaa autokorjaamoille nopeutta, tehokkuutta ja luotettavuutta, maksamalla itsensä takaisin käytön helppouden ja työtehokkuuden kautta.