Autorobot measuring data service

Autorobotin mittatietopalvelu

Autorobotin mittaustiimi tuottaa 3D-mittatietoja auton rungosta ja korista. Mittaustyö suoritetaan ehjillä autoilla kiinnittämällä auto korinoikaisulaitteeseen samalla tavalla kuin auton korjausprosessissa. Tämä on kokemuksen perusteella osoittautunut ainoaksi tavaksi kerätä tarkkaa 3D-mittatietoa.

Autorobotin mittakorttipalvelu

Autorobotin mittatietopalvelu

Mittatietoja kerätään ajoneuvon alustasta ja korista etupäästä takapäähän. Lukuisien mittapisteiden ansiosta mittaustyö nopeutuu ja korjauksen laatu paranee. Mittatietojen lisäksi mittatietopalvelu tarjoaa automallikohtaiset ohjeet auton kiinnitykseen mukaan lukien välineet ja kiinnityskohdat. Autorobotin 3D-mittakortit on saatavilla mittakorttisopimuksen tehneille asiakkaille ja sopimuksia on tarjolla 3 kk ja 12 kk pituisina. Autorobot Datasheet Suite -ohjelmisto sisältää mittakorttien ja kiinnitysohjeiden lisäksi myös mittapistekuvia. Mittapistekuvien avulla mittapisteiden löytäminen mittaustyössä helpottuu entisestään.

Haluamme julkaista uudet mittakortit niin pian kuin mahdollista, joten joidenkin autojen mittakortit saattavat perustua pieneen määrään mittaustoistoja. Tästä syystä mittakortteihin voi tulla päivityksiä lisämittausten vuoksi. Päivitetyt ja uudet mittakortit julkaistaan välittömästi valmistumisen jälkeen mittakorttipalvelussa Autorobotin Extranetissä.

Mitä tietoa ja millaisessa muodossa Autorobot mittakortit tarjoaa? Katso mallikortti:

Kuinka voin hankkia Autorobot mittakortin tai uusia mittakorttisopimukseni?
Katso yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

Autorobotin mittakorttipalvelu Extranetissä

Autorobotin mittakorttipalvelu tarjoaa asiakkaille mittakortteja sähköisessä muodossa. Palvelun tarkoituksena on tarjota uusia ja päivitettyjä mittakortteja puolivuosittaisten mittausohjelmiston päivitysten välillä. Mittakortit voidaan katsoa PDF- muodossa tai ladata Datasheet Suite -mittausohjelmaan ADF-muodossa. Mittakortit voidaan ladata myös suoraan Datasheet Suite -ohjelman päivitystoiminnolla. Datasheet Suite -ohjelmiston voi ladata Autorobotin Extranetistä tai tilata USB-tikulla.

Pääsy Extranetissä sijaitsevaan mittakorttipalveluun annetaan mittakorttisopimuksen tehneille asiakkaille sopimuskauden ajaksi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa uusiin kortteihin tai Extranet- tunnuksiin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä mittausosastollemme lähettämällä sähköpostia: [email protected]