Vahvuudet

1. Nopea auton kiinnitys

Ramppien avulla auto on ajettavissa heti oikaisulaitteen päälle ja helmakiinnikkeet ovat valmiina oikaisupöydässä auton kiinnitystä varten. Autorobot-laitteissa auton kiinnitys on helppoa ja huippunopeaa (vain 5-10 min).
Ajansäästö kilpaileviin ratkaisuihin verrattuna jopa noin 50%!

2. Tehokkaat auton kiinnityssarjat

Autorobot on kehittänyt monipuoliset kiinnitysvälineet erityyppisille autoille, esim. rungollisille, helmasaumattomille ja helmasaumallisille.

3. Ergonominen työskentely

Pitkälle kehitetty työergonomia mahdollistaa nopeammat ja tehokkaammat työmenetelmät, jotka eivät rasita työntekijää.

4. Miellyttävä ja tehokas työskentely uuden sukupolven KAUKO-ohjattavilla laitteilla

Uuden sukupolven kauko-ohjattavilla laitteilla toimintoja voidaan ohjata työkohteen läheisyydessä.

5. Yleiskäyttöiset lisävälineet

Autorobotin tuotevalikoimassa on useita auton korikorjaukseen tarkoitettuja yleisvälineitä, jotka toimivat itsenäisesti tai yhdessä erityyppisten korjaamolaitteiden kanssa.

TUTUSTU OIKAISUVÄLINEISIIN

6. Auton alustan ja korin 3D-mittaus

Autorobot kehitti ensimmäisenä maailmassa koko auton korin 3D-mittauksen. Valikoimista löytyy sekä mekaanisia että elektronisia mittalaitteita.

TUTUSTU AUTON MITTAUKSEEN

7. Mittatietopalvelu

Autorobotilla on oma, kattava mittatietokanta. Automallikohtaisessa mittakortissa on noin 60 mittapistettä, ja mittapistekuvat mittakohteista.


TUTUSTU MITTATIETOPALVELUUN

8. Tehokas auton alusta- ja korityö

Autorobot on kehittänyt monipuoliset ja tehokkaat välineet sekä auton alustan että korin oikaisuun. Lyhyt oikaisupöytärakenne helpottaa auton osien vaihtoa ja asennusta.

9. Tehokkaat oikaisumoduulit

Autorobotin erilliset oikaisumoduulit voi kiinnittää helposti oikaisulaitteeseen esim. vaativan korjaustyön ajaksi. Samat moduulit sopivat eri laitteisiin, jolloin yhdellä investoinnilla saa isomman hyödyn verrattuna usean isomman laitteen hankintaan.

TUTUSTU OIKAISUMODUULEIHIN

10. Tuentasarjat vaativiin auton oikaisutöihin

Vaativiin oikaisuihin on saatavana eritasoisia tuentasarjoja, jotka toimivat oikaisutyön vaatimassa tuennassa sekä uusittavien korirakenteiden säädettävinä kannakkeina. Monet tuentasarjamme mahdollistavat oikaisuvoimien kohdentamisen niin, että oikaisuvoimien vaikutus ulottuu vain vaurioalueelle, jolloin auton oikeneminen nopeutuu.


TUTUSTU TUENTASARJOIHIN