Oikaisumoduulit

Autorobotin valikoimista löydät oikaisumoduuleja erilaisiin auton oikaisutarpeisiin.

Monitoiminen oikaisupuomi

Collision repair systems

501D2+ Monitoiminen oikaisupuomi

Kolmella nivelellä toimiva monitoimipuomi mahdollistaa nopeat oikaisusuoritukset. Monitoimipuomi 501D2+ on valmistettu erikoisalumiinista, minkä vuoksi se on kevyt ja sitä on helppoa ja ergonomista käsitellä.

501D2+:n vaakapuomi on säädettävissä ja lukittavissa pienin porrastuksin hammaslukitusmekanismeilla 180°:een alueella. Pystypuomi on myös säädettävissä eri kulmaan. Näiden ominaisuuksien avulla oikaisupuomi toimii auton edessä ja molemmilla sivuilla kattaen 70 % autosta. Niveltyvän jatkeen avulla puomista saadaan nopeasti nostopuomi, joka mahdollistaa suoraan ylöspäin suuntautuvat oikaisut. Vaakapuomin teleskooppirakenne mahdollistaa puomin pituuden säädön.

Oikaisun tehoyksikkö

514F Oikaisun tehoyksikkö

Oikaisun tehoyksikön avulla tavallinen oikaisulaite (esim. Autorobot B10 tai B15) muuttuu tehokkaaksi oikaisujärjestelmäksi, jota tarvitaan erityisen vaativissa korikorjaustehtävissä. Tehoyksikkö antaa monipuoliset veto- ja työntömahdollisuudet oikaisutyöhön. Siihen voi liittää lisäpuomeja, jolloin saadaan jopa kolmen vetopisteen samanaikainen oikaisuveto.

Oikaisun tehoyksikkö on helposti irrotettavissa ja siirrettävissä eri kohteisiin kulloisenkin tarpeen mukaan.

Lisäoikaisupuomi hydrauliikalla

B20-6 Lisäoikaisupuomi hydrauliikalla

Tämän tuotteen kanssa toimiva:

Sinua voisi kiinnostaa myös: