Pintapeltioikaisu

Löydät Autorobotin valikoimista välineet sekä pienten että isojen lommojen oikaisuun.

Auton pintapeltien oikaisu

Body repair tools

Monipuoliset laitteet auton pintapeltien oikaisuun

Löydät valikoimistamme laadukkaat GYS:n pintaoikaisulaitteet eli nyppärit alumiinille ja teräkselle sekä vetovarret. Kauttamme saat myös alumiinin ja teräksen yhdistelmälaitteet sekä muut GYS:n tuotteet ja pienemmät pintaoikaisuvälineet. Meillä on aina varastossa yleisimpiä kulutustuotteita kuten pikavetimen kärjet, PIT-kärjet ja lainelangat. Toimitamme ne nopeasti postitse.

Pintaoikaisulaitteiden aatelistoa edustaa Autorobotin oma innovaatio SmartPuller. Pyörillä siirtyvä laite tekee auton pintapeltien ja koteloiden oikaisusta nopeampaa ja taloudellisempaa. SmartPullerin parhaita ominaisuuksia ovat helppokäyttöisyys ja oikaisutyön nopeus. SmartPullerin soveltuu lähes kaikkiin korinoikaisutehtäviin koko korin alueella kaikkiin tarvittaviin suuntiin

Pintaoikaisulaitteet

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Autorobotin vahvuudet

Ergonomian edelläkävijä toimialalla

Työskentelyn tehokkuus sopivalla työasennolla

Tuotekehityksessä on huomioitu käyttömukavuus

Laadukkaat laitteet toimivat hyvin ja ovat pitkäkestoisia

Markkinoiden teknisesti edistyneimmät laitteet

Patentit ja tunnustukset kertovat innovoinnista

Miksi valita Autorobot?

Haluamme nähdä auton korikorjauksen suurempana kokonaisuutena kuin suorat pellit. Olemme kehittäneet alan työmenetelmiä, työskentelyergonomiaa, tuoneet uusia innovaatioita, eläneet asiakkaidemme kanssa niin lommoisina kuin oienneinakin hetkinä. Teemme työtämme omistautuneina ja jatkuvasti alan mukana kehittyen.

Tutustu hyötyihin