Auton ovi- ja rengasvaunu

Monikäyttöinen vaunu auton renkaiden ja ovien käsittelyyn. Vaunu takaa hyvän työasennon ja nostaa korjaamon tuottavuutta.

Auton ovi- ja rengasvaunu

Body repair tools

Auton ovi- ja rengasvaunu

Uusi monikäyttövaunu helpottaa nykyisten, painavien auton renkaiden ja ovien käsittelyä siten, että säästytään fyysiseltä rasitukselta kuten selkäongelmilta. Monikäyttövaunun avulla onnistuvat mm. auton ovien asennukset yhdeltä henkilöltä ilman maalipintojen vaurioitumista.

Auton rengasvaunu

Body repair tools

Auton rengasvaunu

Monikäyttövaunu sopii henkilö- ja pakettiautojen renkaiden irrotus- ja asennustehtäviin sekä henkilöautojen ovien irrotus-, kiinnitys- ja käsittelytehtäviin.

Auton ovi- ja
rengasvaunu

Katso videolta, kuinka auton ovi- ja rengasvaunu toimii työssä.

Auton ovivaunu

Body repair tools

Auton ovivaunu

Monikäyttövaunu yhdessä jatkopalkin A-14+21:n (lisävaruste) kanssa toimii hyötyajoneuvojen ovien irrotuksessa, kiinnityksessä ja varustelussa. Korkeuden säätö tapahtuu käsi- tai akkukäyttöisellä ruuvinvääntimellä.

Tekniset ominaisuudet

  • Paino (Basic-setti) 30 kg (brutto)
  • Pakkauksen mitat 1,55 x 0,35 x 0,2 m

Miksi valita Autorobot?

Haluamme nähdä auton korikorjauksen suurempana kokonaisuutena kuin suorat pellit. Olemme kehittäneet alan työmenetelmiä, työskentelyergonomiaa, tuoneet uusia innovaatioita, eläneet asiakkaidemme kanssa niin lommoisina kuin oienneinakin hetkinä. Teemme työtämme omistautuneina ja jatkuvasti alan mukana kehittyen.

Tutustu hyötyihin