Mechanical measuring system

Mekaa­ninen 3D-mitta­laite

Autorobotin helppokäyttöisellä mekaanisella mittalaitteella mittaat sekä auton alustan että korin tehokkaasti. Mekaaninen 3D-mittalaite koostuu alustan mittalaitteesta sekä auton korin mittaavasta mittakaaresta.

Ratkaisut auton mittaukseen

Mekaaninen 3D-mittalaite

Autorobotin helppokäyttöisellä mekaanisella mittalaitteella saa mitattua sekä auton alustan että korin tehokkaasti. Mittalaite auttaa alustan ja korin oikaisutyössä osoittaen oikaisun suunnan ja määrän. Auton oikaisutyötä ja lopputulosta arvioitaessa apuna on yli 30 vuoden aikana kerätty alustan ja korin 3D-mittatietokanta. Autorobot on ensimmäisenä mittatietojen tuottajana maailmassa sisällyttänyt mittakorttehin alustan mittatietojen lisäksi mittatiedot esim. McPhersonin yläpään kiinnityksestä, etu- ja takalokasuojien kulmista, A-, B- ja C-pilareista, helmakoteloista ja katon kulmista.

Mekaaninen 3D-mittalaite koostuu kahdesta osasta: alustan mittalaitteesta 300C+ sekä auton korin mittaavasta mittakaaresta 695F. Alustan mittalaiteessa on auton sivuille asetettavat alumiinipalkit (pituusprofiilit), joihin asetetaan laakeroidut alustan mittaukseen tarvittavat mittasillat. Mittakaari asetetaan alustan mittalaitteen pituusprofiilien päälle, jonka jälkeen se on laakeroinnin ansioista pituussuunnassa vapaasti liikkuva. Mittakaaressa olevilla mittasauvoilla voidaan mitata auton korin tärkeät mittakohteet nopeasti ja tarkasti.

VINKKI: Tiesitkö, että mekaanisen mittalaitteen voi ostaa myös pelkästään alapuolisella mittalaitteella 300C+, jolloin voit täydentää esim. EzCalipre-mittalaitteen käyttömahdollisuuksia.

Mekaaninen 3D-mittalaite

Measuring systems

Mittalaitteen käyttöalueet

Autorobotin mekaanista koko korin 3D-mittajärjestelmää suositellaan korjaamoille, jotka haluavat varmuuden työn laadusta itselleen, asiakkaalle ja vakuutusyhtiölle. Mekaaninen 3D mittalaite on tarkoitettu korjaamoille, jotka korjaavat vaativia kolarivaurioita ja jotka haluavat osoittaa asiakkailleen olevansa parhaan mahdollisen oikaisulaadun tuottajia. Mekaaninen 3D-mittalaite voidaan tilata myös pelkällä alustan mittalaitteella (300C+), jolloin sitä voi hyödyntää esim. EzCalipre3D mittalaitteen kanssa vaativimmissa oikaisutöissä.

Tekniset ominaisuudet

  • Alumiinirakenne
  • Sisäkorkeus 1890 mm (yläpuolisella 695F mittalaitteella)
  • Sisäleveys 2040 mm (695F mittakaari) ja 1700 mm (300C+)
  • Pituusjohteiden pituus 4000 mm
  • Mittakaaren (695F) paino 32 kg
  • Alustan mittalaitteen (300C+ kolmella mittasillalla) paino 43kg
  • Kokonaispaino (sis. mittavälineet) 97 kg

Mekaaninen 3D-mittalaite – varustus

Mechanical car measuring system
300C+ Alapuolinen mittalaite
695F Yläpuolinen mittalaite, korkea
ezcalipre-3d-picture1-with-pc-cabin(1)

Tämän tuotteen kanssa toimiva:

Miksi valita Autorobot?

Haluamme nähdä auton korikorjauksen suurempana kokonaisuutena kuin suorat pellit. Olemme kehittäneet alan työmenetelmiä, työskentelyergonomiaa, tuoneet uusia innovaatioita, eläneet asiakkaidemme kanssa niin lommoisina kuin oienneinakin hetkinä. Teemme työtämme omistautuneina ja jatkuvasti alan mukana kehittyen.

Tutustu hyötyihin