Finnish collision repair system manufacturer

Yritys

Autorobot Finland Oy on kuopiolainen auton korinoikaisu- ja mittalaitteiden valmistaja. Innovatiivinen, pitkän linjan perheyritys seuraa jatkuvasti autokorjaamoalan kehitystä asiakkaitaan kuunnellen.

Autorobot Finland Oy

Autorobot Finland Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kolarivaurioituneiden autojen korjaukseen tarvittavia korinoikaisu- ja mittalaitteita. Yritys on tuonut oikaisualalle 44 vuoden aikana monia uusia menetelmiä, jotka on suojattu yli 100 patentilla.

Nykyinen tuotteisto käsittää monen kokoisia oikaisupenkkejä, jotka soveltuvat sekä pienille että suurille korikorjaamoille. Kaikille malleille on tyypillistä oikaisutyön nopeus ja tuotteiden korkea laatu. Autorobot-tuotteita on käytössä jokaisessa maanosassa ja yli 70 maassa. Nykyisestä tuotannosta noin 80 % menee vientiin.

Yritystarina

Autorobot pähkinänkuoressa – Tutustu Autorobotin syntyyn ja yrityksen historian eri vaiheisiin.

Henkilökunnan esittely

Osaava ja kokenut henkilökunta on tärkeä tekijä Autorobotin menestyksessä.  Täältä löydät henkilökunnan yhteystiedot ja tehtävänimikkeet.

Innovaatioilla alan edelläkävijäksi

Kyky tuottaa innovaatioita on ollut Autorobotin kilpailuetu jo yli 45 vuoden ajan. Lue lisää innovaatioista Autorobotin uran varrelta.

Palkinnot

Autorobot Finland Oy:n vuosikymmeniä kestänyt kehitystyö on huomattu ja palkittu kansallisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla.

Miksi valita Autorobot?

Haluamme nähdä auton korikorjauksen suurempana kokonaisuutena kuin suorat pellit. Olemme kehittäneet alan työmenetelmiä, työskentelyergonomiaa, tuoneet uusia innovaatioita, eläneet asiakkaidemme kanssa niin lommoisina kuin oienneinakin hetkinä. Teemme työtämme omistautuneina ja jatkuvasti alan mukana kehittyen.

Tutustu hyötyihin

40+ Years of experience in auto collision repair industry

70+ countries wHERE AUTOROBOT TECHNOLOGY IS USED

100+ patents and awards

4000+ car modelS IN measuring dataBASE