Autorobot Finland Oy

» Palaa
» Tuki » Mittatietopalvelu

Tuki

Autorobotin mittatietopalvelu

Mittatietopalvelu - Autorobot Autorobotin mittaustiimi tuottaa 3D mittatietoja auton rungosta ja korista. Mittaustyö suoritetaan ehjillä autoilla kiinnittämällä auto korinoikaisulaitteeseen samalla tavalla kuin auton korjausprosessissa. Tämä on kokemuksen perusteella osoittautunut ainoaksi tavaksi kerätä tarkkaa 3D mittatietoa.

Mittatietoja kerätään ajoneuvon alustasta ja korista etupäästä takapäähän. Lukuisien mittapisteiden ansiosta mittaustyö nopeutuu ja korjauksen laatu paranee. Mittatietojen lisäksi mittatietopalvelu tarjoaa automallikohtaiset ohjeet auton kiinnitykseen mukaan lukien välineet ja kiinnityskohdat. Autorobotin 3D mittakortit on saatavana vuositilauksena (täydennys 1 krt/vuosi) paperilla (kansiossa) tai DVD-ROM levyllä. Asiakkailla joilla on kestotilaussopimus (täydennys 2 krt/vuosi) annetaan myös tunnukset nettikorttipalveluun. Uusi Autorobot Datasheet Suite DVD-ROM levy sisältää mittakorttien ja kiinnitysohjeiden lisäksi myös mittapistekuvia uusimpiin automalleihin. Mittapistekuvien avulla mittapisteiden löytäminen mittaustyössä helpottuu entisestään.

Haluamme julkaista uudet mittakortit niin pian kuin mahdollista, joten joidenkin autojen mittakortit saattavat perustua pieneen määrään mittaustoistoja. Tästä syystä mittakortteihin voi tulla päivityksiä lisämittausten vuoksi. Päivitykset ja uudet mittakortit toimitetaan asiakkaille seuraavalla DVD-ROM levyllä tai jos asiakkaalla on kestotilaus kortit voi ladata myös nettikorttipalvelusta.

Kuinka voin hankkia Autorobot mittakortin tai uuden DVD päivityksen?
» Katso yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

Autorobotin nettikorttipalvelu

Mittatietopalvelu - Autorobot Autorobotin nettikorttipalvelu tarjoaa asiakkaille mittakortteja sähköisessä muodossa viimeisen vuoden ajalta. Palvelun tarkoituksena on tarjota uusia ja päivitettyjä mittakortteja mittakorttikansio- ja DVD -päivitys julkaisujen välillä. Mittakortit voidaan katsoa PDF- muodossa tai ladata Datasheet Suite mittausohjelmaan ADF-muodossa. Mittakortit voidaan ladata myös suoraan Datasheet Suite -ohjelman päivitystoiminnolla. Datasheet Suite -ohjelmisto asennetaan DVD-ROM levyltä.

Tunnukset extranetissä sijaitsevaan nettikorttipalveluun annetaan kestotilaussopimuksen tehneille asiakkaille vuodeksi kerrallaan. Jos teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa uusiin kortteihin tai extranet tunnuksiin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä mittausosastollemme, lähetä sähköpostia.