Autorobot Finland Oy

» Palaa
» Tuki » Usein kysytyt kysymykset

Tuki

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kuinka voin ostaa korinoikaisuun, auton mittaukseen tai hitsaustekniikkaan liittyviä Autorobot tuotteita ?

Autorobot tuotteiden myynnistä Suomessa vastaa Autorobot Finland Oy. Jos haluat tietää oman alueesi myyjän Suomessa katso linkki Myynnin yhteystiedot Suomessa. Suomen ulkopuolella myyntitoiminta tapahtuu useissa maissa maahantuojien ja jälleenmyyjien kautta.

Miten erimerkkisiä autoja voidaan kiinnittää Autorobottiin ?

Helmakantilliset autot kiinnitetään Autorobotin patentoimiin yhdellä pultilla toimiviin helmakiinnikkeisiin. Rungolliset autot ja autot, joissa ei ole helmakanttia, kiinnitetään Starblock-järjestelmällä.Kiinnitykseen tarvittavat osat selviää kiinnitystaulukosta.

» Kiinnitystaulukko helmasaumattomille ja rungollisille autoille (pdf-tiedosto).

Kuinka voin hankkia Autorobotin mittakortin ?

Autorobotin mittakorttiosasto palvelee asiakkaita. Mittakortin voi tilata puhelimitse tai sähköpostilla. Koko mittakortiston voi hankkia esimerkiksi DVD-ROM kestotilauksena, johon kuuluu myös internetpalvelu. Lisätietoja vuosisopimuksista ja internet-palvelusta löytyy sivustolta kohdasta Mittatietopalvelu.

Kuinka usein mittalaitteet ja korinoikaisulaitteet täytyy huoltaa ja kalibroida? Voidaanko se tehdä asiakkaan luona vai pitääkö ne lähettää tehtaalle ?

Mittalaitteiden kalibrointi on tehtävä normaalisti kahden vuoden välein. Mikäli laitteeseen tulee vaurio, kalibrointi on tehtävä myös silloin. Korinoikaisulaitteet on huollettava vuoden välein. Laitteita ei tarvitse lähettää tehtaalle, vaan Autorobotin huoltohenkilökunta tekee huollot ja kalibroinnit asiakkaan luona.

Kuinka saadaan riittävän tukeva tuenta ja/tai vastaveto ?

Autorobotin tuotevalikoima tarjoaa monipuolisen tuentajärjestelmän ja/tai vastavetomahdollisuuden puomin avulla. Starblock-kiinnityssarjat toimivat myös tuentatehtävissä.

Onko lisävälineet standardisoitu siten, ettei jokaiseen eri malliseen Autorobottiin tarvitse hankkia omia laitteita ?

Kaikkia kiinnitys- ja tuentasarjoja voidaan käyttää kaikissa Autorobotin tuotevalikoimaan kuuluvissa korinoikaisulaitteissa. Myös mittajärjestelmät ja irrotettavat vetopuomit toimivat kaikkien korinoikaisulaitteiden kanssa.

Miksi Autorobotilla ei ole kaikkiin automerkkeihin autokoritehdashyväksyntöjä, tarvitaanko niitä ?

Autorobot on ottanut yhteyttä useaan autokoritehtaaseen ja tiedustellut hyväksynnän hakuprosessin menettelyä ja luovuttanut Autorobotia koskevaa tietoa heidän käsiteltäväkseen. Kuitenkaan erikseen ei ole kielletty korinoikaisussa minkään merkkisen korinoikaisupenkin käyttöä.

Kuinka monta patenttia Autorobot-laitteille on myönnetty ?

Autorobotin kehittämät menetelmät ja laitteet on suojattu noin 60 patentilla kansainvälisesti.

Mikä on viimeisin julkaistu mittakorttipäivitys ?

Viimeisin julkaistu mittakorttipäivitys on Jul/2021

Datasheet Suite mittausohjelma pyytää aktivoimaan ohjelman. Mistä voin hankkia aktivointikoodin?

Toimi seuraavasti:
  1. Kirjoita ylös tai kopioi järjestelmätunnus aktivointi-ikkunasta
  2. Ota yhteys Autorobotin mittakorttitukeen ja kerro järjestelmätunnuksesi tai lähetä järjestelmätunnus sähköpostilla.
  3. Autorobot syöttää järjestelmätunnuksen tietokantaan ja luo sen perusteella aktivointikoodin.

HUOM: Jos mittaustietokoneessasi on Internet-yhteys ja järjestelmäsi on jo aikaisemmin aktivoitu, voit myös käyttää Online-aktivointi -toimintoa.