Autorobot Finland Oy

» Palaa

712A - Monitoimivaunu

712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet - Autorobot
Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet
Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet
Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet Pikkukuva: 712A - Monitoimivaunut - Oikaisuvälineet

Uusi monitoimivaunu on suunniteltu vaurioituneiden ajoneuvojen ja sen osien siirtämiseen sekä korjaus- ja asennustyön avuksi. Vaurioitunutta ajoneuvoa voi siirtää vaunun avulla korjaamotilassa ja sileäpintaisella pihamaalla ihmisvoimin. Autoa apuna käyttäen vaunu toimii myös hankalammissa olosuhteissa, esim. lumisella pihamaalla. Ajoneuvo voidaan siirtää esim. korjaamon pihalta oikaisulaitteen päälle.

Ajoneuvo nostetaan monitoimivaunun päälle yksi kulma kerrallaan esim. hallinostinta käyttäen, jonka jälkeen vaunu asetetaan ajoneuvon alle. Auto kiinnittyy monitoimivaunuun pyöristä. Mikäli pyörä on poissa, voidaan se kiinnittää esim. tukivarren alle asennettavan nostintassun ja kiristysliinan avulla.

Erikoista siirtovaunussa ovat pyörähaarukat, jotka ovat asennettavissa myös pystyasentoon. Tällöin vaunu toimii auton moottorin asennus- ja siirtoalustana tai auton lasien, ovien ja muiden osien käsittelyalustana. Lisäsarjan avulla vaunu toimii työtasona ja korjaustelineenä monissa työtehtävissä.

Ajokunnottoman auton siirto monitoimivaunulla 712A

Ajokunnoton auto voidaan vetää 712A monitoimivaunulla esim. korjaamon pihalta korjaushalliin vetoauton avustuksella.

Perustietoa Autorobot 712A monitoimivaunusta

  » Setit ja lisävarusteet
  » Video

Katso myös:

  » Tuotekehitys
  » Laadunvarmistus