Autorobot Finland Oy

» Palaa
» Tuotteet ja palvelut » Oikaisuvälineet » Korjaamon kalusteet

Korjaamon kalusteet

731A- Työkalu- ja osavaunu

731A- työkalu- ja osavaunu säästää korjaamon tilaa ja parantaa sekä korjaamon tuottavuutta että järjestystä. Vaunu varustetaan tärkeimmillä työkaluilla ja siirretään työkohteen viereen, josta on lyhyt matka työkalujen käyttöönottoon. Vaunussa on myös purettaville auton osille omat paikat, jossa ne säilyvät turvallisesti korjaamotilaa säästäen ja samalla korjaamo pysyy edustavan näköisenä.

Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot

731+1B Mittalaite- ja työkaluvaunu

731+1B mittalaite- ja työkaluvaunu toimii mittalaitteen osien säilytyksessä (kuva 1) ja oikaisutyössä tarvittavien työkalujen säilytyksessä (kuva 2). Tämän lisäksi vaunuun voidaan asentaa korjauksen ajaksi puretut/uusittavat auton osat. Vaunun avulla yläpuolinen mittakaari voidaan asentaa pituusjohteiden päälle käyttövalmiuteen (kuva 3). Vaunun monitoimisuus säästää korjaamon tilaa ja parantaa järjestystä.

Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot

731+3 Vaunu Starblockille ja työkaluille

731+3 vaunu Starblockille ja työkaluille antaa tuottavuutta ja työmukavuutta oikaisutyöhön. Vaunu siirretään työkohteen viereen, josta työvälineet saa otettua käyttöön nopeasti. Vaunu parantaa korjaamon järjestystä ja siisteyttä.

Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot Korjaamon kalusteet - Oikaisuvälineet - Autorobot