Autorobot Finland Oy

» Palaa

UUTUUS!

Laajennettava oikaisulaite Autorobot B5

Korin oikaisu - Autorobot
Pikkukuva: Korin oikaisu Pikkukuva: Korin oikaisu Pikkukuva: Korin oikaisu
Pikkukuva: Korin oikaisu Pikkukuva: Korin oikaisu

Autorobot Finland Oy on kehittänyt uuden, edullisen oikaisulaitteen Autorobot B5. Uusi laite kuuluu Autorobot B-sarjan modulaarijärjestelmään, joka antaa korjaamolle helpon tavan päivittää/laajentaa järjestelmää korjausmäärien tai henkilökunnan ja tuottavuusvaatimusten kasvaessa.

Autorobot B5 soveltuu hyvin kaikkien henkilö-, maasto- ja pakettiautojen korjaukseen. Helmasaumattomien autojen kiinnitys on helppoa patentoiduilla Star/Starblock-kiinnikkeillä.

Autorobot B5:ssä käytetään Autorobotin vakio oikaisupöytää ja pika-alustakiinnikkeitä, joilla saavutetaan markkinoiden nopein auton kiinnitys. Lisäksi B5:ssä käytetään isoissa Autoroboteissa tutuksi tullutta oikaisupuomia, mikä antaa käyttömukavuutta ja nopeutta oikaisutyöhön. Testeissä erikoisalumiinin kestävyys on todettu metallipuomia paremmaksi. Autorobot B5:n pituutta voidaan kasvattaa teleskooppirakenteisilla jatkopalkeilla, jolloin B5:stä saadaan pitkärakenteinen oikaisupenkki, jonka jälkeen se toimii myös hyvin vaativissa oikaisusuorituksissa, kuten katto- tai runkorakenteiden vaihdoissa/oikaisuissa.

Autorobot B5 Autorobot B5:ssä oikaisunopeus ja korkea työn laatu saavutetaan oikaisupuomilla, joka on säädettävissä auton sivuoikaisuun muutamassa sekunnissa. Oikaisun edistymistä ja lopputuloksen saavuttamista helpottaa 300MC mekaaninen mittatanko (B5-setit A ja A+), joka sisältää autojen 3D-mittatiedoston.

Korin oikaisu - Autorobot Korin oikaisu - Autorobot

Perustietoa Autorobot B5:sta:

  » Tekniset ominaisuudet
  » Kohdekorjaamot
  » Setit
  » Video

  » B5 esite (PDF-tiedosto)

Katso myös:

  » Vahvuudet
  » Tuotekehitys
  » Laadunvarmistus