Autorobot EzCalipre3D nyt talviedulla

Tutustu settivaihtoehtoihin ja hyödynnä tarjous!

EzCalipre3D on Autorobot mittalaitemalliston viimeisin malli ja maailman ensimmäinen mittatanko, joka sisältää 3D-mittaustoiminnon. EzCalipre soveltuu ajoneuvon kori/runko-vaurioiden tarkastukseen, korjauksen aikaiseen mittaukseen sekä korjauksen laadun dokumentointiin. Uutta ja ainutlaatuista tässä mittalaitteessa on sen kyky 2D/3D-mittaukseen lähes kaikissa korjaustyössä esiintyvissä tilanteissa nopeasti ja edullisesti.

EzCalipren mittausmenetelmää tukee Autorobotin oma, kattava mittatietokanta (autokohtaisessa mittakortissa noin 60 mittapistettä). EzCalipre käyttää langatonta WLAN-tekniikkaa ja siinä on ainutlaatuinen korkeuden mittausmenetelmä (patentoitu ominaisuus). Laitetta ja siinä käytettävää ohjelmistoa (Datasheet Suite) on kehitetty jo yli 10 vuoden ajan ja nyt myytävä malli (760EL+) on laitteen neljäs versio. Kehityksen myötä laitteen tarkkuus ja käytettävyys ovat parantuneet huipputasolle.

EzCalipre3D WLAN-mittatanko 3-os. alumiinisalkussa (13324) EUR 5800,00

EzCalipre3D WLAN-mittatanko 3-os. PC-vaunulla (13325) EUR 6500,00

» Tutustu EzCalipre3D-mittalaitteeseen


Lisävarusteena EzCalipre mittalaitteelle on saatavana Autorobot Tracker – Astekulman korjaaja. Laite helpottaa ja nopeuttaa mm. korjauksen aikaista mittausta. Autorobot Tracker toimii astekulman korjaajana, kun EzCalipre on kalibroitu tietämään, missä astekulmassa mitattava auto on. Jos astekulma muuttuu mittauksen aikana, esimerkiksi nostettaessa autoa tai korikorjaustyössä, Tracker korjaa tapahtuneen muutoksen. Näin vältytään uudelta EzCalipren kalibroinnilta. Autoa voidaan esimerkiksi nostaa ja laskea nostimessa vaurioanalyysin aikana. Tällöin auton alustassa tehdyllä kalibroinnilla voidaan mitata myös auton korin ylärakenteet sekä suorittaa tarvittaessa mittaukset kylkirakenteista.

Kampanjatarjouksena 6 kk pidempi mittakorttisopimus (sis. 18 kk päivitykset + 12 kk ilman päivityksiä) eli yhteensä 30 kk sekä toinen magneettipidin (300EL+M) KAUPAN PÄÄLLE.

Tajous voimassa 31.3.2022 saakka. Hinnat sisältävät alv 24 %.